Volonterski centar Karlovac

Uskoro se otvaraju prijave za manifestaciju “Hrvatska volontira”

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj pozivaju vas da nam se i ove godine pridružite u jedanaestoj kampanji Hrvatska volontira kako bismo istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora.
Kampanja Hrvatska volontira ove će se godine održati od 29. rujna do 2. listopada.

 

Molimo vas da svoje ovogodišnje volonterske aktivnosti prijavite putem online aplikacije www.hrvatska.volontira.vcz.hr od 06.rujna do najkasnije 24. rujna 2021. godine. Unesene aktivnosti bit će objedinjene i dostupne svim građanima na nacionalnoj razini i vjerujemo da će se kroz veliki broj akcija i volontera te veliki broj svih nas uključenih u manifestaciju prikazati i snaga naših težnji u izgradnji humane i aktivne zajednice.

Promotivne materijale možete preuzeti u lokalnom volonterskom centru.

Ovogodišnjom kampanjom želimo podsjetiti koliko nam je volontiranje važno za razvoj otpornosti zajednice u kriznim situacijama te koliko naše zajedništvo i solidarnost ubrzavaju proces oporavka za vrijeme i nakon krize. Stoga je ovogodišnji slogan kampanje: Važna društvena mreža.

Poruke koje ove godine šaljemo kroz našu kampanju:

Dobro je što ste tu.
Hvala što ste tu.