Volonterski centar Karlovac

Udruga Argonauta s otoka Murtera u potrazi je za volonterom na period od 10 mjeseci

Udruga Argonauta s otoka Murtera dugi niz godina surađuje sa zaštićenim morskim područjem Punta Campanella u Italiji na projektu M.A.R.E. Kroz ovaj projekt, mnogo je međunarodnih volontera dalo svoj doprinos u monitoringu, edukaciji, čišćenju i zaštiti mora i tog zaštićenog područja. 

Traži se jedan volonter iz Hrvatske koji će zajedno sa sedam međunarodnih volontera obavljati volontersku službu od 10 mjeseci.

Za volontiranje se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina, a volonter/ka treba biti otvoren/a, znatiželjan/na, tolerantan/na, pozitivan/na i spreman/na učiti. Želja domaćina je da ugoste ljude s posebnim zanimanjem i ljubavi prema prirodi, oceanu, očuvanju mora, obrazovanju, aktivnostima na otvorenom. Ovim projektom, svi zaljubljenici u prirodu i more u međunarodnom okruženju, mogu ostvariti svoj san o zaštiti onoga što vole!

Sve informacije o projektu, fazama projekta, volonterskim zadacima i ostalo, možete pronaći na linku: https://www.marineadventures.org/looking-for-volunteers-for-the-9th-edition-of-the-project-m-a-r-e-and-for-the-new-sister-project-mare-for-s-e-a/

Svoj životoipis i motivacijsko pismo (na engleskom) te eventualna pitanja, možete poslati na  mareapplication@gmail.com. rok za prijavu je 20. veljače 2021.