Volonterski centar Karlovac

POZIV NA VOLONTIRANJE ZA MLADE U ZAKLADI SOLIDARNA

Zaklada za ljudska prava i solidarnost SOLIDARNA odlučila je pojačati svoj tim mladim volonterskim snagama u svrhu osnaživanja javnih komunikacija i razvoja grupe za digitalni aktivizam.

Pozivaju sve mlade osobe od 16 do 30 godina željne iskustva, znanja, pozitivne atmosfere i rada za opće dobro da se prijave na ovogodišnji volonterski program SOLIDARNE.

Volonterski angažman uključivao bi aktivnosti sukladno interesima i mogućnostima uključenih, između ostalog:
– Sudjelovanje u organiziranju javnih i kulturnih događaja
– Sudjelovanje u razvoju odnosa sa donatorima, programima doniranja (Fond Desa i Jerko Baković, Fond #SPASIME, Fond SOLIDARKA) i promocije Zaklade
– Razvoj javnih edukativno-donatorskih i zagovaračkih kampanja
– Sudjelovanje u pripremi javne komunikacije putem društvenih mreža i drugih medija

Volonterski angažman u SOLIDARNOJ omogućuje razvijanje organizacijskih i komunikacijskih vještina u dinamičnom, poticajnom ambijentu i stjecanje niza kontakata, a za starije od 18 i mlađe od 26 godina i sudjelovanje u međunarodnom edukativnom programu o digitalnom aktivizmu i prevenciji cyber-bullyinga u sklopu ERASMUS+ projekta.

Prijave trebaju sadržavati životopis i motivacijsko pismo s maksimalno 350 riječi, a treba ih poslati na info@solidarna.hr s naznakom „Prijava za volontiranje“ najkasnije do nedjelje, 20.10.2019. godine.

Više informacija možete pronaći na sljedećem LINKU.