Volonterski centar Karlovac

19. MEĐUNARODNA LJETNA ŠKOLA GITARE TRAŽI VOLONTERE!

Od 23. lipnja do 1. srpnja 2018. godine održat će se 19. međunarodna ljetna škola gitare u organizaciji Glazbene škole Karlovac.Svakog dana održavanja škole aktivnosti će se održavati od 9 do 22 sata dok Volonterski program započinje 8 dana prije početka škole i traje za vrijeme održavanja, a radno vrijeme sudionika i sudionica u Programu volontiranja bit će 8 sati dnevno prema unaprijed složenom rasporedu.

Za rad u Programu volontiranja svaki volonter će dobiti pismenu potvrdu, a rad u okviru programa podrazumijeva upoznavanje s načinom rada, pripremu prije otvaranja, asistenciju pedagozima i voditeljima Ljetne škole, pripremanje koncerata Ljetne škole, asistenciju u medijskoj i web administraciji, vodstvo gostiju Ljetne škole gitare i sudjelovanje u radu Ljetne škole.

Volonteri će tijekom rada imati pravo na izlete u Ozalj, Dugu Resu, Crikvenicu, Selce i Ogulin u kojima su uključeni prijevoz, obroci i smještaj s doručkom te će dobiti majice s otiskom loga Međunarodne ljetne škole gitare. Također će biti u prilici družiti se s novim ljudima i sklapati prijateljstva s glazbenicima koji će sudjelovati u školi.

Kako se prijaviti za volontiranje, možete saznati OVDJE, a detaljnije o samoj školi i kako se uključiti kao sudionik OVDJE.