Volonterski centar Karlovac

Volontiraj na štandu udruge Zvončići!

Udruga za djecu sa poteškoćama u razvoju „Zvončići“ traži 5-6 volontera za rad na štandu udruge. Štand će bit postavljen u Supernova centru od 18. – 22.12. ( 10 – 20 h). Uz volontere volontirati će i  roditelji djece.

 

Osobe koje se jave trebale bi biti motivirane, komunikativne, spremna za timski rad, vedre, snalažljive, pozitivne.

 

Volonteri će prodavati razne suvenire, blagdanske ukrase, majice, šalice… Radilo bi se tako da se volonteri i roditelji izmjenjuju svakih par sati, koliko tko može i sve po dogovoru. Kroz zabavu dobiti ćete vrijedno iskustvo u području rada u prodaji, pobliže upoznati rad udruge, rad s  djecom i dr.

 

Volonteri će na ovaj način promovirati rad Udruge „Zvončići“, sebe kao korisnog člana društva i zajednice te pomoći onima kojima to najviše treba – djeci s teškoćama u razvoju. Svaki volonter će dobiti upis odrađenih volonterskih poslova i sati u evidenciju volontera, osobno zadovoljstvo, pohvalnu crticu u sadašnjim i budućim životopisima i jedno veliko HVALA J od svih zaposlenika Udruge i puno OSMIJEHA J naših malih članova.

 

Za sve informacije i dogovore slobodno se obratite na mail info@udruga-zvoncici.hr, fiksni telefon 047/431-553, mobitel 091/140-5969 ( kontakt osoba Sanja Čubrić) ili osobno dođite na adresu Trg Sv. Franje Ksaverskog 2 svaki dan od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00h.