Volonterski centar Karlovac

Volontiraj na Adventu u Karlovcu!

Po prvi puta dugo iščekivani duh Adventa zavladat će Karlovcem u periodu od 15. do 30. prosinca 2017. godine. Najfrekventnija gradska šetnica, uz novoizgrađeni Glazbeni paviljon, postat će centralna lokacija događanja.

Najljepša kulisa uz povijesni karlovački Šanac ugostit će brojne programe, ali i jedinstvenu i inovativnu trgovačku i ugostiteljsku ponudu. Neizostavno kuhano vino, kobasice, fritule, tradicionalna i inovativna jela dostupna samo na Adventu uz kvalitetni program obilježit će manifestaciju. Ideja je okupiti umjetnike, udruge, kreativce i pružatelje kulturne ponude u kvalitetan programski sadržaj te pozicionirati Advent u Karlovcu kao platformu za realizaciju raznolike kulturne i zabavne ponude uz obilježavanje  blagdana.

 

Ako želiš biti dio «čarolije susreta» na Adventu u Karlovcu možeš se uključiti kao volonter i postati dio organizacijskog tima!

 
asset-1vilenjak
 

Slanjem prijave ulaziš u izbor za volontiranjem na Adventu. Prijave traju do 26.11.2017. u 23:59 sati, a potom će se organizirati prvi sastanak volontera.

 
 

Prijavu pošalji na e-mail advent@izvanfokusa.hr uz sljedeće podatke:

1. Ima i prezime
2. Adresa i grad
3. Kontakt mobitel i email
4. Datum rođenja
5. Željena pozicija
6. Motivacija za prijavu (kratki tekst)

DODATNE INFORMACIJE:

Naziv pozicije:
1. Promocija
2. Tehnička služba
3. Kreativan program
(odabrati okvirno – točnu poziciju definirat će se na prvom sastanku ovisno o potrebama organizatora i željama volontera)

 

Mjesto rada: grad Karlovac

Zadatak volontera: Ovisno o odabiru pozicije (čiji zadaci će se na prvom volonterskom sastanku jasno definirati) sudjelovati u organizaciji Adventa. Promocija podrazumijeva sudjelovanje u promotivnim akcijama prije same manifestacije, odnosno u podjeli letaka, plakata i ostalih promotivnih materijala te pomoć u organizaciji promotivnih aktivnosti (akcije sa Djedom Mrazom i sl.). Tehnička služba sudjelovat će u pripremama i postavljanju sve opreme, pomoć u glazbenom programu te pripreme kreativnog programa. Volonteri zainteresirani za pomoć u kreativnom programu sudjelovat će u izradi božićnih ukrasa i sve što duh Božića zahtjeva od mjesta događanja ovakve manifestacije.

Odgovornosti i dužnosti: Sudjelovati na svim sastancima volontera, predlagati ideje i uključivati se u organizaciju te izvršavati sve potrebne zadatke. Volonteri će vremenik obavljanja volonterskih akcija dogovarati sa koordinatorom volontera te će im se pojedini termini prilagođavati kako bi mogli sudjelovati u aktivnostima.

Kvalifikacije: Svi zainteresirani za sudjelovanjem, nebitne dobi ili zvanja. Volonter treba biti odgovoran i zainteresiran pomoći, poželjno je da već ima iskustva u volontiranju.

 

Dobrobit za volontera:

-Volonteri će dobiti priliku za sudjelovanje u programu, moći će upoznati razne umjetnike, družiti se sa ostalim volonterima te dobiti priliku za odličnu zabavu i stjecanje kvalitetnog volonterskog iskustva.

-Volonteri će dobiti priliku za kreativno izražavanje

-Volonteri će dobiti priliku za aktivno i kreativno iskorištavanje slobodnog vremena

-Volonteri će primiti zahvalnicu za sudjelovanjem te akreditaciju

-Volonterima će u slučaju dužeg rada biti pokriveni svi troškovi te osigurana hrana i piće

Vremenski okviri: Volonteri će ovisno o poziciji raditi na promociji, pripremi i organizaciji Adventa od 1. prosinca do 03.01. 2017. godine.

Datum pisanja opisa radnog mjesta: 14.11.2017.

 

Za više informacija:

Lea Štranjgar,
koordinatorica volontera i koordinatorica programa Adventa
mob: 091 88 11 900

Izvor: http://adventkarlovac.com/volontiraj/