Volonterski centar Karlovac

Udruga KAlibra traži volontere

UdrugaKAlibra 28.09.2017. održava svoju završnu svečanost projekta Moja prva knjiga i dodjeluje nagrade nagrađenim učenicima.

Potrebna su im 3 volontera/ke 26., 27. i 28.9.2017. u Karlovcu i u Dugoj Resi u kraćim vremenskim razdobljima (prema dogovoru) te na dan svečanosti tijekom dana prema mogućnosti.

 

Potrebna im je pomoć oko uređenja prostora (fizičko prenošenje stolova, stolica, slikovnica ), organizacije programa, usmjeravanje posjetitelja, priprema nagrada i diploma te slične jednostavne aktivnosti organizacije aktivnosti završne svečanosti.

Iako se radi o završnoj svečanosti, projekt se održava već 13. godinu za redom te se planira nastavljati i dalje.

 

Svim zainteresiranim volonterima/kama nude mogućnost daljnje suradnje. Udruga organizira mnogo aktivnosti za učenike osnovnih škola te smatraju dobrim načinom dobivanja iskustva u neposrednom radu s djecom osobama koje se time žele baviti u životu (učiteljima, pedagozima, psiholozima, … ) kao i svim zaljubljenicima u književnost koji se žele aktivirati u promicanju kulture čitanja. Surađuju s hrvatskim književnicima, organiziraju čitateljske klubove te se buntovno bore i zalažu protiv izumiranja pisane riječi, ali se pritom dobro zabavljaju!

 

Svakom volonteru/ki pripremili su prigodan poklon zahvale – primjerke pobjedničkih slikovnica projekta.

 

Zainteresirani volonteri možete se javiti na:

Ana Željeznjak, voditeljica projekta

M: 0957375280

E: udrugakalibra@gmail.com

E: ana.kalibra@gmail.com